Even Voorstellen

Mijn naam is Peter Delsing (1959), geregistreerd BIG-psychotherapeut en gezondheidszorgpsycholoog.

Tijdens mijn studie heb ik stage gelopen in het toenmalige herstellingsoord het Mutsaersoord te Venlo, waar ik de eerste ervaring heb opgedaan in de gedragstherapie. Na mijn afstuderen (1983) ben ik daar blijven werken, in combinatie met banen als docent psychologie in het MBO en plaatsvervangend coördinator in een opvangtehuis voor thuis en daklozen (Doortocht, Venlo).

Op 1 augustus 1987 ben ik in dienst getreden bij het Riagg Noord-Limburg en heb er gewerkt op de afdeling Psychotherapie en in de Crisisdienst.

In 1992 ben ik overgestapt naar het Vincent van Gogh Instituut te Venray, waar ik de eerste drie jaar voor de Open opname afdelingen heb gewerkt en daarna 4 jaar voor de Adolescentenkliniek.

In 1999 heb ik besloten een eigen praktijk te starten, waar ik nog steeds met veel plezier in werk!

BIG registraties:

Gezondheidszorgpsycholoog : 69042307025

Psychotherapeut: 89042307016

AGB code: 94003599

Lid:

LVVP: Landelijke Vereniging van Vrijgevestigde Psychologen en Psychotherapeuten